Praktijk

Persoonlijke begeleiding waarbij aandacht centraal staat

Werkwijze

Om je een goede begeleiding te bieden zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden om jouw hulpvraag en behandeldoel vast te stellen. Voorafgaand aan deze intake ontvang je een korte digitale vragenlijst om een algemene indruk van je voedings en/ of klachten te krijgen. De uitkomsten van het intakegesprek zullen een basis vormen voor jouw persoonlijke behandelplan. Dit plan bestaat o.a. uit leefstijl- en voedingsadviezen gericht op jouw behandeldoel, met mogelijke ondersteuning d.m.v. voedingssupplementen. Dit behandelplan zal tijdens een kort consult besproken worden, waarna je hiermee thuis aan de slag gaat. Gedurende deze behandelperiode word je persoonlijk begeleid d.m.v. vervolgconsulten.

Praktijkruimte

De comfortabele en persoonlijke praktijkruimte bevindt zich aan huis in het prachtige Ommen. Met een heerlijke kop thee zal er voldoende tijd en aandacht voor je genomen worden.

De omgeving van Ommen is zeer uitnodigend om, voor of na jouw consult, een heerlijke wandeling te maken in de bosrijke omgeving. Tijd voor jezelf en tijd voor ontspanning.

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. 

Tarieven

De betaling voor de consulten en/of behandelingen wordt middels een factuur voldaan. Indien je aanvullend verzekerd bent, kunt je na betaling mogelijk voor vergoeding van de consulten in aanmerking komen. Raadpleeg hiervoor het vergoedingenoverzicht van je zorgverzekeraar. Deze declaratie kun je zelf indienen bij de zorgverzekering. 


Tarieven

Startprocedure

Intakegesprek €90

Intakegesprek om hulpvraag en constitutie vast te stellen

75 minuten


+ Consult €40

Bespreken behandelplan

30 minuten

Vervolg begeleiding

Vervolgconsult €70

Persoonlijk consult in de praktijk

45 minutenOnline consult €35

Consult via Zoom of google meet

20 minuten

Behandelingen

Hoofdmassage €60

Massage van schouders, armen, nek, hoofd en gezicht

60 minuten


Voetmassage €40

Warm voetenbad voorafgaand aan voetmassage met warme olie

30 minuten